Jag börjar kort o enkelt ( an 


tagligen för jag e sketa trött😂) jag vet ingen kommer följa mig direkt så jag blir nog ingen influenser eller något men jag behöver skriva av mig då o då. 

Jag har det lite tufft just nu. Ensamstående har jag varit i 7 år nu tror jag det är. Ja jag har haft några puckon där emellan men sånna finns ju klart. Bara de jag hittar dom TYVÄRR. Barnen är inne i jobbiga perioder just ny. En skolvägrade ett tag. De blev bättre tack o liv till Corona kom. Nu sitter vi hemna. Sonen har asberger delux nu för tillfället och får bo hos mig på heltid då han får mycket utbrott hos sin pappa men är lugn här. Vi provar ut en ny medicin på honom nu o då e de bättre han är här då han oftast är lugn här. Men för tillfället undervisar jag dom i hemmet som många andra gör just ju skulle jag tro. Detta inlägg skriver kort om lite allt i detta första för ni som vill läsa detta får en helhet av oss och vårt liv. 

Vi bor hemma hos mormor pga jag har svår värk o jag klarar inte vardagslivet själv helt enkelt. Mina höfter är snedvridna samt 3kassa diskar. Pga den ständiga värk jag har hälsade herr fibromyalgi på väääldigt övälkomnande må jag säga men han såg till att dagarna försvårades ännu mer samt psyket rök i botten. Även detta kommer nog bli ett kapitel för sig. 

Jag har svår dyslexi ( tack o lov ändrar telefonen de mesta som blir fel. Typ varje ord😂 men med stor tacksamhet. 

De jag brinner för är de paranormala. De jag hör o ingen annan hör. De jag ser o alla frågar vad jag tittar på mm. Jag lägger ängla och tarot kort samt jag brukar kunna läsa av människor och deras beteende om någon tex skriver en text till mig om en människa brukar jag kunna berätta hur hen är som person o vad hen håller på med. Har jag hjälp av kort o pendeln då oxå brukar de oftast vara rätt. Jag brukar oxå ge mig ut i skogen, övergivna byggnader mm o ta mig ett litet snack med andarna där. Detta är något jag verkligen brinner för och håller på att utveckla mig mer o mer i detta ämne för första gången är det något jag är bra på och jag kan hjälpa andra. Bara de är en glädje i sig så var aldrig oroliga för att fråga något. Hitta förlorade saker är jag tyvärr inte så bra på. De händer de e rätt men jag är inte så långt på de ännu. Men kom gärna med frågor för träning ger färdighet. Jag sysslar en del med healing både kroppsligt o själsligt  

Detta e jag  då alltså  42 årig skåning   

Min lille kille Tristan

Jag hoppas någon läser mitt pladder. Jag koppas någon ber mig om att lägga kort för er. Ni e hjärtligt välkomna att höra av er. 

Oh jag kom på att jag älskar baka o laga mat så de kommer nog komma en del recept o bilder på mina verk

KISSES💋